Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı Filmi'nden TV Spotu
Walt Disney Pictures, Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) filminden, Orlando Bloom’un, Will Turner karakterini canladırdığı bir TV spotu yayınladı.
 
Kaptan Jack Sparrow  ölümcül hayalet korsanlarını kontrol eden eski düşmanı ve denizlerdeki bütün korsanları öldürmek için geri dönen korkunç Korsan Kaptan Salazar’ı (Bardem) Şeytan Üçgeni’nden kaçıran kötü kader rüzgarlarını keşfeder. Jack’in hayatta kalma isteği efsanevi Trident of Poseidon’da yatıyor, ama bulmak için Carina Smyth (Kaya Scodelario), parlak ve güzel bir gökbilimci ve Henry (Brenton Thwaites), Kraliyet Donanması’nda baştanış bir genç denizci ile tedirgin bir ittifak kurmalıdır. Dying Gull’un başında, pitifull küçük ve perişan gemisi, Kaptan Jack, sadece son servetini tersine çevirmekle kalmayıp, hayatını hiç karşılaşmadığı en korkunç ve kötü niyetli düşmanından kurtarmak istiyor.
 
Espen Sandberg ve Joachim Rønning‘in yönetmenliğini üstlendiği filmde Johnny Depp, Captain Jack Sparrow; Orlando Bloom, Will Turner ve Geoffrey Rush rol alıyor.
 
Film 26 Mayıs 2017'de vizyona girecek.
Filmin detayları için tıklayınız.