Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı Filminden Yeni Fragman ve Türkçe Karakter Posterleri..
Walt Disney Pictures merakla beklenen serinin son filmi Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales)’dan yeni fragman ve karakter posterleri yayınlandı.
 
Johnny Depp tüm yeni Korsanlar filminde simgesel, palavracı anti-kahraman Jack Sparrow olarak büyük ekrana geri dönüyor.  Kaptan Jack Sparrow  ölümcül hayalet korsanlarını kontrol eden eski düşmanı ve denizlerdeki bütün korsanları öldürmek için geri dönen korkunç Korsan Kaptan Salazar’ı (Bardem) Şeytan Üçgeni’nden kaçıran kötü kader rüzgarlarını keşfeder. Jack’in hayatta kalma isteği efsanevi Trident of Poseidon’da yatıyor, ama bulmak için Carina Smyth (Kaya Scodelario), parlak ve güzel bir gökbilimci ve Henry (Brenton Thwaites), Kraliyet Donanması’nda baştanış bir genç denizci ile tedirgin bir ittifak kurmalıdır. Dying Gull’un başında, pitifull küçük ve perişan gemisi, Kaptan Jack, sadece son servetini tersine çevirmekle kalmayıp, hayatını hiç karşılaşmadığı en korkunç ve kötü niyetli düşmanından kurtarmak istiyor.
 
Espen Sandberg ve Joachim Rønning‘in yönetmenliğini üstlendiği filmde Johnny Depp, Captain Jack Sparrow; Orlando Bloom, Will Turner ve Geoffrey Rush, Captain Barbosa karakterlerine geri dönerlerken, Akademi  Javier Bardem ödüllü merkezi antagonisti Kaptan Salazar’ı Brenton Thwaites da Henry adında yeni bir karakteri oynuyor ve Paul McCarney ise yeni bir role sahip. 
 
Film 26 Mayıs 2017'de vizyonda girecek.
Filmin detayları için tıklayınız.