Sucker Punch

Sucker Punch Fragman sayfasına git
  • Currently 4.29/10

4.3/10
59 oy

Vizyon Tarihi :
15 Nisan 2011
Süresi :
109 dal.
Yönetmen :
Zack Snyder
Senaryo :
Zack Snyder, Steve Shibuya
Yapımcı :
Zack Snyder, Jim Rowen, Thomas Tull
Görüntü yön. :
Larry Fong
Oyuncular :
Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Emily Browning, Emma Stone, Carla Gugino, Evan Rachel Wood, Jamie Chung, Jena Malone, Jon Hamm, Scott Glenn, Oscar Isaac, Ron Selmour, Lee Majors, Danny Bristol, Frederique De Raucourt, Gerard Plunkett, Jonathan 'Legacy' Perez, Lee Tomaschefski, Lee Majors ıı, Malcolm Scott, Michael Adamthwaite, Paula Giroday, Stephanie Symns, Tariq Leslie, Vicky Lambert
Senaryo Kitap :
Zack Snyder, Steve Shibuya
Filmin Özeti
Babydoll, isteği dışında bir yere tuhsak kalmıştır ama hayatta kalmalıdır.  Özgürlüğü için savaşmaya kararlı bir şekilde, dört kızı birleşmeye ve onları tutsak tutan Blue, Madam Gorski ve Kumarbazdan kaçmaya ikna eder.

Kızlar kendilerini fantastik bir savaşta bulurlar. Nelerden vaz geçeceklerine karar vermek zorundadırlar, eğer başarılı olurlarsa özgür olacaklardır.
Yorumlar
aykutcanturk
Uzun zamandır gördüğüm, konusunu en değişik işleyen, en farklı yorumu getiren yapım bu. Üzücü bir konuyu böylesine fantaziyle birleştirmek olacak iş değil. İşte tam da bu sebeple filmleri seviyorum. yönetmenin aklındakileri, hayallerini seyirciye taşıyor. Ana tema vasat aslında. ama konunun işlenişi, yapılan gördermeler, içiçe hayal dünyaları... hepsini izliyor, bir yandan sonunu bir an önce öğrenip tahminlerinizin doğru olup olmadığını merak ediyorsunuz, bir yandan da üstüste gelen hayal dolu hikayelerin hareketliliğinde film bitmesin istiyorunuz. Mutlaka ama mutlaka izleyin. Sevmeseniz bile size birbuşuk saat yönetmenin hayallerinde dolaşma ayrıcalığını sağlayacaktır.
qlpqlp
çok güzel bi fantastik film
ilooo
çok güzel bir flim aksiyon macara fantastik dram yani ne desen var bu flimde bide 3d yapmışlar ben ce herkes izlesin
1

Yorum yaz kazan

Filmlere yorum yaz süprizleri yakala!

Vizyondaki filmler'e yorum yazan kullanıcılarımızı yakın bir zaman sonra çok büyük süprizler bekliyor.

Nelermi? sinema biletleri, film tişörtleri ve daha neler neler sende şimdi üye ol ve bu fırsatları yakalama şansı için sevdiğin filmlere yorum yazmaya başla.


Şimdi üye ol