Sucker Punch Fragmanı
Fragmanı
  • Currently 4.29/10

4.3/10
59 oy

Filmin Özeti
Babydoll, isteği dışında bir yere tuhsak kalmıştır ama hayatta kalmalıdır.  Özgürlüğü için savaşmaya kararlı bir şekilde, dört kızı birleşmeye ve onları tutsak tutan Blue, Madam Gorski ve Kumarbazdan kaçmaya ikna eder.

Kızlar kendilerini fantastik bir savaşta bulurlar. Nelerden vaz geçeceklerine karar vermek zorundadırlar, eğer başarılı olurlarsa özgür olacaklardır.
Yorumlar
aykutcanturk
Uzun zamandır gördüğüm, konusunu en değişik işleyen, en farklı yorumu getiren yapım bu. Üzücü bir konuyu böylesine fantaziyle birleştirmek olacak iş değil. İşte tam da bu sebeple filmleri seviyorum. yönetmenin aklındakileri, hayallerini seyirciye taşıyor. Ana tema vasat aslında. ama konunun işlenişi, yapılan gördermeler, içiçe hayal dünyaları... hepsini izliyor, bir yandan sonunu bir an önce öğrenip tahminlerinizin doğru olup olmadığını merak ediyorsunuz, bir yandan da üstüste gelen hayal dolu hikayelerin hareketliliğinde film bitmesin istiyorunuz. Mutlaka ama mutlaka izleyin. Sevmeseniz bile size birbuşuk saat yönetmenin hayallerinde dolaşma ayrıcalığını sağlayacaktır.
qlpqlp
çok güzel bi fantastik film
ilooo
çok güzel bir flim aksiyon macara fantastik dram yani ne desen var bu flimde bide 3d yapmışlar ben ce herkes izlesin
1